Bogor Projecten

 

Bouwen aan de toekomst

Woningen en gebouwen ontwikkelen met passie en durf, dat kenmerkt ons. Toekomstgericht en toekomstbestendig. Voor eigen rekening en risico. Vastgoedontwikkelingen die verder kijken dan de behoefte van vandaag. De projecten spreken voor zich, laat u inspireren.

 

Eigentijdige visie

Wij hebben een eigentijdse visie op vastgoed. Toekomstgericht en in de eerste plaats toekomstbestendig. Naast de wensen en eisen van gebruikers leggen we onze focus daarom ook op milieu, planologie en mobiliteit. Inspelend op de dag van morgen ontwikkelen wij gebouwen en woningen die duurzaam én energiebesparend zijn.

 

Goed fundament

Elk vastgoedproject begint met een draagvlak. Onze kracht ligt in het vinden van een oplossing waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Zo leggen we het fundament voor een succesvol project

 

Maatschappelijk betrokken

Bogor Projectontwikkeling is betrokken en gedreven. Een sterke combinatie die we niet alleen in ons werk met veel enthousiasme inzetten. We vinden het belangrijk om ook elders ons steentje bij te dragen. We ondersteunen jaarlijks materieel en/of financieel een aantal concrete projecten. Lokale initiatieven die altijd raakvlak hebben met jongeren en onderwijs.

 

 

TELEFOON

+31 (0)183 64 00 34

MAIL

info@bogor.nl

BEZOEKADRES

Spijksedijk 20L
4207 GN Gorinchem

Website: www.bogor.nl

Terug naar overzicht

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons