Ik ben op zoek

Zoekt u hulp voor het vinden van een bepaald object? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Reliplan is al 30 jaar actief (sinds 1991) met aankoop en verkoop van kerkgebouwen, kloosters en ander bijzonder vastgoed. Alle 19.000 kerkgebouwen in Nederland nog in gebruik of inmiddels herbestemd zijn bij ons in een fotoarchief in kaart gebracht. Reliplan bezit tevens een database van alle contactpersonen, waarin vermeld wordt waar en wanneer een gebouw in de verkoop gaat komen.

Indien men een gebouw zoekt kan men zich via deze website kosteloos aanmelden, voorzien van een programma van eisen, budget en regio.

Bij landelijke maatschappelijke organisaties bestaat vaak de behoefte om zich op meerdere of andere locaties in het land te vestigen. Afhankelijk van de wensen en het programma van eisen kan men aan Reliplan een zoekopdracht verstrekken. Hiervoor kan apart worden geoffreerd.

De aan Reliplan verbonden partners/specialisten kunnen tevens de volgende werkzaamheden verrichten: begeleiding van splitsing, begeleiding milieuproblematiek, bouwkundige rapportages, begeleiding uitgifte van erfpacht en andere onroerend goed zaken.

Bekijk ons aanbod

Aanmeldformulier zoeker

Gegevens contactpersoon

Verzend

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons