Over Reliplan

Reliplan is een landelijk onafhankelijk platform voor de herbestemming van kerkgebouwen en maatschappelijk vastgoed. Sinds 1991 heeft Reliplan zich gespecialiseerd in het verzamelen van kennis om de begeleiding van verkoop, aankoop en herbestemming van kerkgebouwen, kloosters, schoolgebouwen en ander bijzonder onroerend goed mogelijk te maken. Veelal gaat het hierbij om vastgoed dat deel uitmaakt van ons cultureel en monumentaal erfgoed. De aangesloten specialisten hebben veelal jarenlange ervaring in dit marktsegment.

Met gebruik van onze kennis en ervaring bieden deze bij ons aangesloten specialisten tevens professionele ondersteuning aan organisaties die op zoek zijn naar (her)huisvesting. Ons platform beschikt over een zeer uitgebreide database van zoekende partijen, tevens een relatienetwerk van investeerders, stichtingen, ontwikkelaars, juristen en bouwkundigen en een groot bestand van aanvragen van maatschappelijke instellingen en culturele organisaties.

Wil men een kerk verkopen, dan kan men het kerkgebouw op de website plaatsen met de daaraan verbonden contactpersoon. Reliplan kan maatschappelijke instellingen, die een nieuwe bestemming zoeken voor bijzondere gebouwen, introduceren bij de juiste contacten en de specialisten verbonden aan Reliplan kunnen als coördinator optreden tussen overheden en eigenaren van monumenten. Zoekt men nieuwe huisvesting voor een instelling op het gebied van religie, zorg, onderwijs, recreatie, sport of cultuur, dan bieden de expertises en marktkennis van Reliplan de basis voor het vinden van een geschikt object.

Voor al uw vragen zijn wij te bereiken via: 
info@reliplan.nl / 088 166 9500 / +31 6 26997558


Reliplan Nederland

Raadhuisplein 4

2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons