Verhuurd - Maarten Luther Kerk - Amsterdam Zuid

Op de hoek van de Uiterwaardenstraat en Dintelstraat verrijst de prachtige Maarten Luther Kerk. Een architectonisch hoogstandje middenin de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Het gebouw is in 1937 gebouwd en wordt nog steeds voor diverse doeleinden gebruikt. Sociaal, cultureel en uiteraard spiritueel.

Kerkzaal
De kerkzaal is grotendeels nog in originele staat. Een grote ruimte van ruim 200m2 met monumentaal glas-in-lood. Het heeft een religieuze sfeer maar tegelijkertijd voorzien van moderne elementen. Losse stoelen en inklapbare tafels zorgen ervoor dat er diverse opstellingen en mogelijkheden zijn in de zaal. Er is ruimte voor 150 personen (180 incl balkon).

Kleine zaal
Beneden is nog een prachtige kleine ruimte van 30m2.  Hier kun je gemakkelijk met 12 personen zitten. Deze neutrale ruimte is sfeervol ingericht met luxe stoelen en heeft aangrenzend een prachtige keuken met alle voorzieningen.

Faciliteiten
In zowel de kerkzaal als de kleine zaal is er beschikking over een tv-scherm met hdmi-aansluiting, wifi en een kleine keuken met de gewenste benodigdheden. Ook kunt u in beide ruimtes via bluetooth geluid afspelen.

De kerkzaal beschikt over 120 stoelen en is vanwege de prachtige akoestiek  zeer geschikt voor een concert. De kerkzaal beschikt over een vleugel, traporgel en een groot orgel. Ook is er een geluidsset aanwezig en enkele losse spreek microfoons. Met o.a. een flip-over en groot verrijdbaar tv-scherm de ideale plek voor een training, congres, receptie, huwelijk, vergadering of workshop.

Catering
Naast de mogelijkheid om koffie en thee te zetten is er voldoende servies aanwezig in de kerk. De mogelijkheden voor een diner, receptie zijn dus bespreekbaar. Dit kan op eigen initiatief of voor een lunch, hapjes of bijv taart kunt u contact opnemen met de locatie.

 

Voor meer informatie over de prijzen en verhuurmogelijkheden:

Arjan Zwagerman
a.zwagerman@diaconie.com
Mobiel: 06-15685978
www.luthersamsterdam.nl

www.diaconie.com

 

Of bekijk de verhuurbrochure


Maarten Luther Kerk
Uiterwaardenstraat 279
1079 CT Amsterdam

Reliplan Nederland

Raadhuisplein 4, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
E info@reliplan.nl
T 088 166 9500

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons