Gapph Leegstandbeheer

Gapph is de expert op het gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed. In de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een tijdelijke invulling voor een bedrijfshal, kerk, kantoorgebouw, woonwijk, parkeergelegenheid of een compleet herontwikkelingsproject. Lange of korte termijn. Met onze ruime ervaring in leegstandbeheer, kennen wij de finesses van de markt en weten wij waar kansen, mogelijkheden en uitdagingen liggen.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van leegstaand vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in deze veranderende en uitdagende branche. Hierdoor weten wij slim in te spelen op het gat in de markt van leegstandbeheer en bieden wij bijvoorbeeld ook oplossingen voor middellange huurtermijnen. Bij ons geen standaardoplossingen, want elk project is anders. Wilt u weten welke aanpak past bij uw locatie of project? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om tot een passende oplossing te komen. Snel en zonder poespas. Omdat praatjes nu eenmaal geen gaatjes vullen. Daarom bent u bij Gapph aan het juiste adres.

 

Meer weten? Bel of mail ons gerust.

Hoofdkantoor
St. Antoniusstraat 9
5616 RT  EINDHOVEN
Postbus 15
5600 AA EINDHOVEN
040 286 9191
info@gapph.nl

www.gapph.nl

 

 

Terug naar overzicht

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons