BMU Groep

Het karakter van BMU Groep

BMU Groep is een onderneming wat zich richt op de toekomst en samen met de klant de gevraagde wensen vertaalt naar daadwerkelijke realisatie met de juiste planning en het afgesproken budget. BMU Groep, een onderhoud en verbouwspecialist, is altijd met vandaag en morgen bezig. Het bestaande vastgoed samen met U geschikt maken voor de toekomst heeft dan ook onze prioriteit. Bouwen is boeiend, samen met de klant haar leefomgeving creëren, door tal van moderne technische ontwikkelingen en toepassingen degelijk te maken. En waar nodig ambachtelijk vakmanschap. BMU Groep heeft de tools om door middel van een plan van aanpak samen met u alle puzzelstukjes in te vullen en te komen tot uw droomhuis.

Bouwen als teamwork

BMU Groep is een volwaardig bouwbedrijf, getuigen onze rijke ervaring in alle categorieën. Een bedrijf dat samen met U het boek wilt schrijven. We staan voor wat we beloven met een eerlijk deskundig advies. Een bedrijf met mensen die uw wensen inventariseert, andere mogelijkheden binnen budget bespreekt, de planning maakt en het besproken plan realiseert conform afspraken. Een aanspreekpersoon, een budget en een garantie. BMU Groep die samen met U overlegt als eigenaar en daarbij oog heeft voor budget, planning, energiebesparende maatregelen, levensloopbestendigheid, functionaliteit, kwaliteit maar ook voor U als gebruiker. De gerealiseerde projecten zijn daarmee gefundeerd in meer zaken dan alleen grond en steen.

Ruime ervaring

BMU is in 1920 opgericht als Bouw Maatschappij Uyland en tegenwoordig een begrip in Soesterberg en daarbuiten. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij een interessant portfolio met betrekking tot renovatie, verbouw en nieuwbouw van particulieren zorg, dienstverlening en industrie. Dankzij de veelzijdigheid als bouwer zijn wij in staat u te adviseren de meest efficiënte methode te kiezen, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie. Deze combinatie van ervaring en vakmanschap zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Door creativiteit, deskundigheid, meedenkende partners en mensgerichte organisatie zijn wij instaat uw droom te realiseren! Een aanspreekpersoon, een budget, een kwaliteit en een garantie. Bas en Stan Uyland voeren samen al jaren directie en zijn beide ook maatschappelijk betrokken. Zij zijn beide actief in ondernemersverenigingen, lid van Lions en Rotary en zetten zelf stichtingen op t.b.v. het welzijn van de mens.

Onze bedrijfscode

We ondernemen in afhankelijkheid. We houden ons consequent aan onze bestemming. We staan voor een open en eerlijke communicatie. We hebben respect en waardering voor het succes van anderen. We leren van de ervaring en levenswijsheid van ouderen. We houden rekening met de ander. We staan voor wat we beloven. We streven naar een eerlijke afweging van belangen. We baseren onze mededelingen op waarheid en feiten. We hechten aan een duurzaam milieu.

BMU Groep

Amersfoortsestraat 11a

Postbus 29 3769 ZG Soesterberg 

+31 (0)346 – 35 05 04

stan.uyland@bmu-groep.nl

www.bmu-groep.nl

 

Terug naar overzicht

Contact

Reliplan Nederland  -  Raadhuisplein 4 - 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tel: 088 166 9500  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons