Over Reliplan

Reliplan is een landelijke organisatie voor de herbestemming van kerkelijk en maatschappelijk vastgoed.
Sinds 1991 hebben wij ons gespecialiseerd en begeleiden wij de verkoop van kerkgebouwen, kloosters, schoolgebouwen, landgoederen en ander bijzonder onroerend goed.
Veelal gaat het hierbij om vastgoed dat deel uitmaakt van ons cultureel en monumentaal erfgoed.

Met gebruik van onze kennis en ervaring bieden wij tevens professionele ondersteuning aan organisaties die op zoek zijn naar (her)huisvesting. Ons bureau beschikt over een uitgebreid relatienetwerk van makelaars, ontwikkelaars, juristen en bouwkundigen en een groot bestand van aanvragen van maatschappelijke instellingen en culturele organisaties.

Wil men een kerk verkopen, dan kan Reliplan als adviseur optreden. Reliplan kan maatschappelijke instellingen, die een nieuwe bestemming zoeken voor bijzondere gebouwen, introduceren bij de juiste contacten en Reliplan kan als coördinator optreden tussen overheden en eigenaren van monumenten. Zoekt men nieuwe huisvesting voor een instelling op het gebied van zorg, onderwijs, recreatie, sport of cultuur, dan bieden de expertises en marktkennis van Reliplan de basis voor het vinden van een geschikt object.

Voor al uw vragen zijn wij te bereiken via: info@reliplan.nl / 020-636 58 89

Reliplan
Buiksloterdijk 240
1025 WE Amsterdam

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons