Ik ben op zoek

Zoekt u hulp voor het vinden van een bepaald object? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Bij landelijke maatschappelijke organisaties bestaat vaak de behoefte om zich op meerdere of andere locaties in het land te vestigen. Bijvoorbeeld: een psychiatrisch centrum dat op andere plaatsen uitbreiding zoekt, omdat de bestaande locatie niet meer functioneel is. Of een kerkgenootschap met een kerkgebouw dat te groot is geworden en daarom op zoek is naar een kleiner gebouw of grond voor een nieuwbouwlocatie. Ook bij kinderdagverblijforganisaties zoekt men vaak naar nieuwe locaties of uitbreiding. 
Afhankelijk van de wensen en het programma van eisen kan men aan Reliplan een algemene zoekopdracht verstrekken. Hiervoor kan apart worden geoffreerd. Reliplan kan tevens de volgende werkzaamheden verrichten: begeleiding van splitsing, begeleiding milieuproblematiek, bouwkundige rapportages, begeleiding uitgifte van erfpacht en andere onroerend goed zaken. Een eerste bezoek of een eerste oriëntatie is altijd geheel vrijblijvend. 

Desgewenst kan bij ons een referentie van onze opdrachtgevers en de reeds gerealiseerde projecten worden opgevraagd. 
Wij werken voornamelijk met instellingen en kerkgenootschappen. Particulieren kunnen zich vanzelfsprekend ook aanmelden, maar dan alleen op basis van een bepaald budget. Voor de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht is dit minimaal 400.000 euro. Voor de andere provincies moet uw budget minimaal 300.000 euro bedragen.

Bekijk ons aanbod

Aanmeldformulier zoeker

Gegevens contactpersoon

Verzend

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons