AKD Advocaten en Notarissen

Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.

​Dat is het kenmerk van ons kantoor; AKD advocaten & notarissen. Met tweehonderd bevlogen advocaten en notarissen zijn wij wat je noemt een groot kantoor. Thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving. Zodat we als het er op aankomt, elk facet van een vraagstuk kunnen doorgronden.


Goede persoonlijke relatie
Uw vaste contactpersoon staat daarbij garant voor de meest efficiënte weg naar het juiste advies. Altijd een snelle reactie tot op partnerniveau. Dag en nacht. Zo wordt een groot kantoor ineens heel erg toegankelijk. Dit vatten we ook letterlijk op. Vandaar dat wij over kantoren beschikken in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Dat kan altijd. U vindt hier de directe contactgegevens van onze specialisten.


Heldere taal
Geen ingewikkeld jargon, maar duidelijke taal. Complex maken we begrijpelijk. We zeggen waar het op staat en geven eenduidig advies. We leggen de twijfels niet bij de cliënt, maar nemen ze weg. Zoals u dat mag verwachten van een adviseur.


Thuis in alle belangrijke rechtsgebieden
AKD kiest bewust voor een breed aanbod, zodat we u op uiteenlopende gebieden kunnen bijstaan, als advocatenkantoor én notariskantoor. Daartoe behoren ook internationale juridische vraagstukken, waarmee we vergaande ervaring hebben. Kijkt u ook eens naar het actueel overzicht van onze dienstverlening. Voor elke juridische vraag vindt u bij ons een juiste juridische partner.

Cliënten
Onze cliënten bestaan uit grote en middelgrote ondernemingen en organisaties. Wij bieden hen advies en ondersteuning op vrijwel alle rechtsgebieden. Daarbij gaat het onder meer om middelgrote private ondernemingen, multinationale bedrijven uit het topsegment en (decentrale) overheden. Voor al deze organisaties streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen. Met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD.

 

Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Telefoon: +31 88 253 50 00
Fax: +31 88 253 52 58
Email: info@akd.nl

www.akd.nl

Terug naar overzicht

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 242  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 - 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.com


Volg ons