Waspik

Reliplan: thuis in het Nederland van kerken en kloosters

LANDELIJK NETWERK

Ons team van 12 makelaars en vakspecialisten begeleidt en adviseert bij verkoop, verhuur, ontwikkeling en taxatie van de meeste religieuze vastgoedobjecten. Daarnaast hebben we een flinke portfolio opgebouwd aan ander maatschappelijk vastgoed. Wij begeleiden zowel gebouweigenaren als zoekende partijen door het hele land (referenties).

ONZE VISIE: SAMEN KOM JE HET VERST

Wij staan voor een moderne en energieke benadering van ons vak. Ons team gelouterde vastgoedspecialisten werkt helder en pragmatisch. Wij streven naar een plezierige samenwerkingsrelatie met onze opdrachtgevers, en ook met hun stake-holders en onze andere samenwerkingspartners.

SCENARIOMODEL

We bedenken en delen scenario’s die passen in de praktijk van onze opdrachtgevers. Open en duidelijk, zodat zij steeds zelf verantwoord kunnen beslissen.

STATE-OF-THE-ART

Wij hebben dagelijks te maken met prachtige stukken historisch erfgoed en gaan daar respectvol mee om. Maar in ons vak gebruiken we juist graag de modernste inzichten, technieken en methodes.

KWALITEIT, ALTIJD

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een goed verloop van elk project. Wij houden van een gerichte en planmatige aanpak, en open communicatie.

Daarnaast maken we ons hard voor kwalitatieve dienstverlening in onze gehele (niche)markt. Via vakverenigingen proberen we ervoor te zorgen dat we als collega’s met elkaar kwalitatieve normen afspreken en nakomen.

INTERESSE?

Neem gerust contact met ons op. Een eerste gesprek is altijd kosteloos. Als u eens ervaringen wilt horen van anderen, laat het ons gerust weten. Er is altijd wel een referentie die past bij uw opdracht.

Onze referenties

Klik op de knop voor een overzicht van onze referenties.

Contact

Neem gerust contact met ons op.

BEGIN MET TYPEN EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN