Maasland: gemeentelijk onroerend goed

Bekijk alle afbeeldingen
icon-adres
Adres
Slot de Houvelaan 1 Maasland
icon-vraagprijs
Vraagprijs
Verkocht onder voorbehoud
icon-bouwjaar
Bouwjaar
1717 & 1873
icon-oppervlakte
Oppervlakte
240m² | 360m²

Omschrijving

In opdracht van de Gemeente Midden-Delfland worden middels een inschrijvingsprocedure te koop aangeboden:

Het voormalige gemeentehuis van Maasland en het naastgelegen monumentale “Huize Barendregt”, plaatselijk bekend Slot de Houvelaan 1 en ’s-Herenstraat 15 en 16 te Maasland. De panden staan al geruime tijd leeg en wachten op een nieuwe bestemming. De Gemeente Midden-Delfland werkt mee aan ruime bestemmingsmogelijkheden en nodigt een ieder met initiatieven die van toegevoegde waarde zijn voor Maasland uit om deel te nemen aan deze inschrijving.

De panden dateren uit respectievelijk 1717 en 1873 en kenmerken zich door hun statige en karakteristieke uitstraling, zowel binnen als buiten. Gesitueerd in de historische dorpskern van Maasland aan een vaart en omgeven door schilderachtige woningen, maken de locatie qua uitstraling uniek en bijzonder.

Verkoopprocedure
Een afgeschermde dataroom geeft toegang tot de verkoopbescheiden. Voor verkoopvoorwaarden, procedure en planning wordt verwezen naar de verkoopleidraad. Op aanvraag kan toegang verkregen worden tot de dataroom.

Status
De inschrijving is inmiddels gesloten, de ontvangen inschrijvingen zijn beoordeeld en het vastgoed is onder voorbehoud verkocht.

Gerelateerde persberichten:
 Het Algemeen Dagblad van 10 maart 2019
 Westlanders van 6 maart 2019
 Het Algemeen Dagblad van 26 september 2018

Locatie

Slot de Houvelaan 1 in Maasland

BEGIN MET TYPEN EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN