Drachtstercompagnie: kerk

icon-adres
Adres
Folgerster Loane 7476, Drachtstercompagnie
icon-vraagprijs
Vraagprijs
€ 350.000 k.k.
icon-bouwjaar
Bouwjaar
1933
icon-oppervlakte
Oppervlakte
110 m²

Omschrijving

Op zoek naar iets bijzonders? Dit betreft een voormalig kerkje, in de omgeving bekend als het kerkje “Jezus Leeft” omdat dit boven de deur staat geschreven. Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en privé tuin. Zowel de kerk als de woning zijn goed onderhouden. De kerk is globaal verdeeld in drie delen, een voorportaal met toiletten en een bovenverdieping, een grote zaal met een houten vloer en een achterruimte, momenteel ingericht als praktijkruimte. De glas in loodramen aan weerszijde geven een heel mooi licht in de grote zaal en in de praktijkruimte. Het klokkenspel in het torentje is nog in takt.

De gehele woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Alles op de buitenmuren na is aangepakt, van de elektrische bedrading tot de riolering. Achter de woning is een zonnige tuin die veel privacy biedt, omdat hij middels een stenen muur is afgescheiden van de kerk. In de tuin staat een stenen berging en achter in de tuin is een afdak gemaakt, momenteel in gebruik als houtwerkplaats, maar ook te gebruiken als overdekt terras. Zowel de woning als de kerk worden verwarmd middels centrale verwarming.

Het totale perceeloppervlak bedraagt 805 m².

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met EMKA Makelaardij: 0512-350500.

Locatie

Folgerster Loane 74 76 in Drachtstercompagnie.

Relevante aanbod

Begin met typen en druk op enter om te zoeken