Schagen vm Gemeentehuis en Werf VERKOCHT

Gelegen aan doorgaandeweg, nabij Schagen en ontsluiting op de N248 Provincialeweg, totaal circa 4.733 m² BVO, met erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, thans on verhuurd. Het object heeft een MAATSCHAPPELIJKE BESTEMMING, waarbij voorkeur van de gemeente voor alsnog uit gaat naar maatschappelijke dienstverlening de (intramurale) zorgsector. Andere voorstellen, zoals dienstverleningen/of(lichte) bedrijfsactiviteiten, zijn echter ook welkom.

Realisatievan woningen of appartementen op de locatie is uitgesloten!De gemeente Schagen heeft besloten om de locatie van het voormalige gemeentehuis Schagerbrug inclusief de voormalige gemeentewerf te verkopen. Reden hiervoor zijn de aangepaste visie en doelstellingen van de gemeente Schagen met betrekking tot het vastgoed in de gemeentelijke portefeuille. Het voormalig gemeentehuis van de gemeente Zijpe is door fusie van de voormalige gemeenten Zijpe, Schagen en Harenkarspel overbodig geworden.

De gemeente wil hierbij (markt)partijen uitnodigen tot het doen van een voorstel, omvattende de voorwaarden waartegen u wenst te kopen, maar ook een toelichting van (eventuele) verbouw -en uitvoeringsplannen.

Een voorstel is bij voorkeur voor het gehele object, maar mag ook voor een gedeelte hiervan zijn. Een voorstel is bij voorkeuron voorwaardelijk, maar mag ook voorwaardelijk gedaan worden (voorbehoud financiering). De gemeente benadrukt hierbij dat onvoorwaardelijke voorstellen voor het gehele object de voorkeur genieten bij de gunning.

 

  • Postcode/plaats: 1751 CB Schagerburg
  • Soort Object: Voormalig gemeentehuis
  • Aantal m2: 4733 m2
  • Geslacht: Koop
  • Bouwjaar: 1951

''Download hier de verkoopbrochure''

''Download hier de inschrijfvoorwaarden''

 

Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons