Halsteren Sint Antonius molen VERKOCHT

De monumentale Sint Antonius molen is gebouwd in 1817 als korenmolen en beschikt over 2 koppelmaalstenen. Zoals de naam al doet vermoeden is het monumentale object toegewijd aan de heilige Sancta Antonoi. De stichting “Vrienden van de Antoniusmolen” beheert de molen vol trots en ijzer en ziet er op toe dat het object als molen gehandhaafd blijft. De stichting heeft er onder andere voor gezorgd dat de molen in 2012 is gerestaureerd, zodat de parel van Halsteren behouden blijft.

Op deze markante locatie aan de entree van Halsteren bieden wij u een unieke mogelijkheid! Het object bestaat naast de molen uit een karakteristieke vrijstaande woning, een vrijstaande schuur, voormalige stallen en een perceel weiland, dit alles op een royaal perceel van ruim 5.000 m².

Het geheel vormt een prachtig ensemble en is uitstekend geschikt voor diverse doeleinden:

* Combinatie met praktijk

* Verkoop van streekproducten

* Lichte horeca

De gemeente Bergen op Zoom toont zich bereidwillig in het meewerken aan het verkrijgen van een goede bestemming voor het object, zodat deze unieke molen blijft bestaan. Zij heeft daarom aangegeven positief te staan tegenover de ontwikkeling van onder andere bovengenoemde bedrijfsactiviteiten rondom de molen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om de objecten, zoals de molen, het woonhuis en de opstallen afzonderlijk van elkaar te kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd of u uw dromen waar kunt maken op deze prachtige locatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Makelaardij Helmig, te Halsteren en wij helpen u graag verder.

Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons