Emmen Monumentaal Pand Te koop

Dit monumentale pand ligt op enige autominuten van Emmen en sluit aan op de Rondweg een perfecte verbinding met het westen, noorden en oosten van ons land.  

Bent U op zoek naar een fantastische en bijzondere: 

1. Kangoeroe woning geschikt voor meerdere generaties en opvang ouders. 

2. Levensloopbestendig wonen met alle luxe, zelfs een inpandig zwembad. 

3. Luxe wonen in combinatie met uw bedrijf aan huis te denken valt aan fysiotherapie, bed en breakfast, pension, ouderenopvang, etc. 

Dan nodig ik U uit dit pand geheel vrijblijvend eens te komen bekijken en U zult verrast zijn door de ruimte en de warmte, die het gebouw uitstraalt. 

De omgeving kenmerkt zich door landerijen afgewisseld met authentieke boomwallen en uiteraard de vergezichten, waarbij U in de avond en in de vroege morgen zelfs reeën kunt spotten.  

Het herenhuis in 1928 als school gebouwd, brengt u, mede door de lange hal, de hoge ramen alsmede de indeling terug in de jaren ’20.  Het biedt U aan de achterzijde een riante tuin met diverse zitjes en voldoende privacy; de voorzijde heeft volop parkeermogelijkheden voor de opvang van uw relaties. 

Het is een karakteristiek monumentaal pand, geheel aangepast aan de huidige bouweisen van nu met behoud van authentieke elementen. Dit bijzondere object is ooit in gebruik geweest als schoolgebouw en de lange hal, hoge ramen alsmede de indeling brengen u terug in de jaren ’20. Dit unieke pand, gecombineerd met een vleugje nostalgie, is ideaal voor zakelijke doeleinden en biedt de ruimte voor een aparte studio.

Vanafprijs 400.000 euro (bieden)

Klik hier indien u zich wilt inschrijven voor de veiling van dit object!

De veiling is gesloten.

Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons