Echten Traditionele Boerderij Te Koop

Op een prachtige locatie aan doorgaande weg te Echten gelegen volledig gerenoveerde traditionele boerderij met opstallen, welke nu in gebruik is als EETHUIS, WINKEL, WOONHUIS en een APPARTEMENT. Voorts zijn er 3 garages en een grote schuur op het terrein. Het pand is uitermate geschikt voor de combinatie woon/werk en biedt genoeg ruimte voor meerdere doeleinden, ligt erg gunstig t.o.v. de A6, heeft een prachtige zichtlocatie en ruime parkeermogelijkheden. Kortom dit pand moet u gezien hebben om de ruimte en vele gebruiksmogelijkheden te kunnen ervaren.

INDELING

Eethuis

het voorhuis is thans in gebruik als tearoom/eethuis. Achter het eetcafé is een feest/toneelzaal met toegang tot de schuur/deel. Verder is er een keuken (v.v. elektrisch frituur, gasgestookt horecafornuis met dito afzuigkap), (woon)kamer en toiletgroepen. Dit gedeelte beschikt over een eigen CV opstelling (2012).

Winkel
de winkel heeft een eigen toegang en is zowel via de schuur/deel bereikbaar alsmede via het woonhuis. Achter de winkelruimte is tevens een kantoorruimte.

Woonhuis (achterste gedeelte)
woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin, keuken v.v. inbouwapparatuur, 2e woonkamer met openslaande deuren naar de zijtuin, tussenhal met toegang naar toilet, badkamer welke is v.v. douche, ligbad en vaste wastafel verder is er een aparte wasruimte. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers.

Appartement boven het voorhuis
woonkamer, open keuken, badkamer v.v. douche en vaste wastafel, separaat toilet en een grote slaapkamer. Het appartement is v.v. eigen CV ketel (2008) en elektra.

Aanvullende informatie:

  • bouwjaar 1898
  • gebruiksopp. wonen ca. 700 m²
  • opp. externe bergruimten ca. 75 m²
  • inhoud ca. 2.500 m³
  • perceeloppervlakte 1.885 m²
  • geschikt voor meerdere doeleinden o.a.: wonen met kantoor aan huis, bewoning van 2/3 gezinnen, Bed & Breakfast
  • het geheel is keurig onderhouden en de laatste jaren gemoderniseerd
  • aangemerkt als gemeentelijk monument                                                                                          
Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons