Drachtstercompagnie Kerk Te Koop

Op zoek naar iets bijzonders? Dit betreft een voormalig kerkje, in de omgeving bekend als het kerkje “Jezus Leeft” omdat dit boven de deur staat geschreven. Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en privé tuin. Zowel de kerk als de woning zijn goed onderhouden. De kerk is globaal verdeeld in drie delen, een voorportaal met toiletten en een bovenverdieping, een grote zaal met een houten vloer en een achterruimte, momenteel ingericht als praktijkruimte. De glas in loodramen aan weerszijde geven een heel mooi licht in de grote zaal en in de praktijkruimte. Het klokkenspel in het torentje is nog in takt. 

De gehele woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Alles op de buitenmuren na is aangepakt, van de elektrische bedrading tot de riolering. Achter de woning is een zonnige tuin die veel privacy biedt, omdat hij middels een stenen muur is afgescheiden van de kerk. In de tuin staat een stenen berging en achter in de tuin is een afdak gemaakt, momenteel in gebruik als houtwerkplaats, maar ook te gebruiken als overdekt terras.  Zowel de woning als de kerk worden verwarmd middels centrale verwarming.

Het totale perceeloppervlak bedraagt 805 m² en de indeling van de woning is als volgt:

 

Begane grond:

Entree, hal met trapopgang, meterkast, badkamer met toilet (hangend), wastafelmeubel en een bijzonder houten bad, dit bad is heel diep zodat ook lange mensen hierin kunnen genieten. Vanuit de hal toegang tot voorkamer, ingericht als eet-/werkkamer, mooie suitedeuren naar de woonkamer met inbouwkasten, een houtkachel en openslaande deuren naar de zonnige tuin, separate keuken met apart aanrecht en kookgedeelte met deur naar de kelder. 

1e verdieping: 

Overloop, kast met CV-ketel en wasmachine-aansluiting, 2 ruime slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, beide met de balken van het dak in zicht, dit geeft een zeer ruimtelijk effect.

Interesse gewekt? Ideeën gekregen? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.

Download online de brochure 

Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons