VEILING: De Rijp vm Kinderdagverblijf Te Koop

De Volger 24 betreft een nette en courante multifunctionele ruimte gebouwd in 1999 op bedrijventerrein De Volger in de gemeente De Rijp.

In dit pand was voorheen een kinderdagverblijf. 

Een bijzonder detail van dit pand is de glazen lichtkoepel in het midden van het gebouw. Het licht komt zo in het midden van het pand door middel van een vide waarin ook de trap naar de eerste verdieping geplaatst is. Op de begane grond is aan de rechterzijde van het gebouw een opslagruimte met een aparte ingang aan de voorzijde voor het laden en lossen van goederen. Wanneer je de entree binnenloopt vind je aan de rechterzijde een balie en zie je de ruime en lichte binnenruimte al voor je. Rondom deze mooie binnenruimte bevinden zich diverse kantoor ruimtes en een kantine/kantoor met keuken, e.e.a. is op de plattegronden in deze brochure te zien. Ook is er een toiletruimte te vinden en een trap naar een kelder die als bergruimte kan dienen.

Via de spiltrap in het midden van het gebouw kom je op de eerste verdieping terecht, daar bevinden zich ook diverse kantoorruimtes, keuken, cv ruimte, bergruimte en een toiletruimte. Boven de entree is een spiltrap naar het “torentje” waar een ruime ruimte is met een mooi uitzicht op de omgeving.

Aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin aanwezig.

Verhuur is in overleg!

 

 

Indeling:

De begane grond bestaat uit ca. 400 m2 BVO + kelder

De eerste verdieping is ca. 370 m2 BVO

Het torentje is ca. 12 m2 BVO

Totaal is er 782 m2 BVO.

 

Ligging - De Volger 24 is gelegen op het bedrijventerrein De Volger in Graft-De Rijp.

Het mooie pittoreske dorp de Rijp is gelegen aan de N-244 en heeft een goede ontsluiting richting Alkmaar, Zaanstad en Purmerend. Het bedrijventerrein De Volger ligt ook langs de N-244.

Metrage – 782m2 BVO, perceelgrootte 760 m2.

Parkeren – ca. 9 parkeerplekken op eigen terrein.

Bestemming – Multifunctionele ruimte, was voormalig kinderdagverblijf.

 

''Download hier de brochure''

Hoofdkantoor Reliplan Amsterdam

Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam
E info@reliplan.nl
T 020 636 58 89

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons