Amsterdam vm St. Rita Kerk VERHUURD!

Fantastische kantoorruimte in de voormalige St. Rita Kerk in Amsterdam Noord aan het Hagedoornplein 2. De kerk is in 2001 op spectaculaire wijze geheel herontwikkeld naar een nieuwe bestemming als kantoor. Dit object heeft een eigenzinnige, creatieve en trendy uitstraling. U zult verbaasd staan van het samenspel tussen licht en ruimte.

Met het eigen vervoer is het object vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken. Via de IJtunnel zijn zowel het centrum van Amsterdam als de ringweg A10 Noord binnen enkele autominuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Naast een bushalte voor de deur met directe verbindingen in alle richtingen, is op slechts enkele minuten loopafstand de veerdienst gelegen. Hier vertrekt iedere 6 minuten een pont die u gratis naar Amsterdam Centraal Station brengt.

Het gehuurde beschikt over ca. 2.373 m2 v.v.o. kantoorruimte, verdeelt over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

De kantoorruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van lift, meerdere pantry's, toiletgroepen per verdieping en koeling.

Bij het object horen 10 parkeerplaatsen. Parkeren in de directe omgeving kan gratis op de openbare weg.

 

Contact

Reliplan  -  Buiksloterdijk 240  -  1025 WE Amsterdam
Tel: 020 636 58 89  -  E-mail: info@reliplan.nl


Volg ons